Wednesday, April 14, 2010

Maddthelin's On The Move !

Semasa artikel ni ditulis, Maddthelin tak tau akan kewujudan blog atau artikel ini.
Artikel ni saja dibuat, untuk memberi ucapan tahniah kepada mereka.
Setelah hampir 2 tahun mereka bertapak dalam scene Underground,
telah banyak Gigs mereka main. Crowds yang semakin ramai, makin diminati, dan Glamour. :p


Maddthelin, sebuah band yang dicipta oleh 5 anak muda (muda ke ?) hehe.
Yang berasal dari Kuala Lumpur.
Line-Up nya :


  • Yasmin - Vocalist.
  • Lenny - Tukang jerit.
  • Danial - Guitarist.
  • Izzul - Guitarist.
  • Acap - Bassist.
  • Adil - Drummer.


Membawa genre Screamo, Punk, Hardcore. (?) Aku tak sure apa genre diorang. haha.
Tapi, hasil seni mereka memang tebaik. Hasil citaan mereka boleh didengari di Maddthelin Myspace.

Sila beri sokongan kepada mereka dan juga scene underground Malaysia.

Maddthelin & Friends. :D

Yasmin. Comel ? :)

Lenny. Violent ? :)

Merpati sejoli. :)



Acap & Danial. handsome ? :)



Adil. kacak ? :)

Izzul. shy guy. :)

Acap. sugar ? :)



Peace with Love. :)

2 comments:

Fufu The Flash said...

walauweyhhh~
aku pon baru tawu kewujudan artikel nih :D

xRaafikx said...

tu la, rajin2 la datang blog aku ni. hehe.