Sunday, May 02, 2010

Apabila lagu lembut bertukar


Tajuk entry yang aku rasa takde kaitan sangat. Just nak kongsi dengan korang sekalian, lagu-lagu yang asal yang telah dinyanyi semula oleh artis artis lain. Nyanyian semula yang agak keras ye. Sebab dari balada ke punk, hardcore, screamo. This is what we call " Pop Goes Crunk".

What Goes Around, Come Around - Justin Timberlake
Alesana Cover

Still Fly - Big Tymers
The Devil Wears Prada Cover

Just Dance - Lady Ga-Go [Haha]
Surrender The Dance Floor Cover

Dan juga lain lain lagu yang telah diolah semula.

Time After Time - Cyndi Lauper
Saosin Cover

Cry Me A River - Justin Timberlake
Lostprophets Cover

Umbrella - Rihanna
All Time Low/Vanilla Sky Cover

Hey Ya ! - Outkast
Lorene Drive Cover

California Love - TuPac
My American Heart Cover

Dan ada banyak lagi. Rajin rajin, google la yea. :)

2 comments:

APAN said...

1stly nak ckap aku penyokong man u...
ternampak lak logo warna biru tu.haha...
pasal post ni, aku suka kalo lagu2 camtu dicoverkan. baru ade feel nak dengar. sebab aku lagi ske rock dari yg ori tu...
ikut selera masing2 la kan...
huhu...

tumpang lalu...

xRaafikx said...

takpe. kepelbagaian tu penting. baru best ada fan yang lain lain. haha.

yeah, aku pun sokong ko. bila dicover, lagi best plak bila dengar kan. :)