Saturday, May 22, 2010

Shahir menang AF !




Pada malam minggu ni, takde benda lain yang boleh aku buat sebab anak buah aku ada. So, kan orang kata kalau ada baby kat rumah, takde boleh keluar malam sangat, nanti hantu ikut balik rumah. Aku rasa, ye kot. Sebab aku penah kena dulu. Abes anak buah aku yang first tu nanges. Dekat sejam jugak la dia nanges. Adoi.





Dah bosan2 ni, TERPAKSA la tgk AF. Sebab semua sebok nak tgk. Adoipiyai. Sudah2, si Shahir yang menang. Aku tak amek port pun.  Takpe la, tak tengok pun takpe. Da tu, aku pun online, sambil snap gambar dgn anak buah aku. Gambar yang tak seberapa la. Dan kelakar kot, dan tah pape. Haha.


Okay, aku tau aku yang over. Si Adib tu biasa je. Haha.

2 comments:

aisyah.azhar said...

yeah..budak gg besi menang.hahaha

xRaafikx said...

oh, dia pakai grill eh ? tak tau pulak. hahaha.