Thursday, July 08, 2010

Gathering GengBlogger - Are you going ?

Yeah, pesta Gathering anjuran GengBlogger pada hari Sabtu ini. Anda pergi ke ? Apa ?! Tak tahu pasal Gath ni ? Tak mengapa, kat sini ada info info berkenaan Gathering tersebut. Tengok dan fahami.


Info diambil dari Blog Joegrimjow.


Aktiviti

Nama : GengBlogger Gathering
Tarikh : 10 July 2010
Tempat : Putrajaya Challenge Park, Presint 5, Putrajaya (Rujuk lampiran 1 untuk peta)
Masa : 9 am hingga 5 pm
Tentatif :
9.00-10.00 am : Pendaftaran peserta
10.00-1.00 pm : Aktiviti luar Blogger
1.00-3.00 pm : Rehat, makan dan solat
3.00-4.00 pm : Perkongsian dari senior blogger
4.00-5.00 pm : Sesi bergambar



Objektif :

  • Mengumpulkan blogger di seluruh Malaysia untuk berkumpul di dalam satu acara
  • Bersosial antara satu sama lain untuk mewujudkan masyarakat blogger sihat
  • Memberi pendedahan tentang kesan baik dan buruk platform blog kepada masyarakat
  • Menyedarkan blogger perihal kepentingan menyampaikan sesuatu informasi dengan tepat kepada masyarakat

Makanan dan minuman juga adalah terhad. Jadi, semua yang hadir dialu-alukan untuk membawa makanan dari rumah (Pot Luck). Kalau masing-masing bawa makanan / minuman, tak ke banyak nanti ? So, semua dapat makan. Betul tak ? Kalau betul, meh kiss sikit. Hahaha.

Bak kata Hazzy, mana anak anak dara yang datang tu, boleh la tunjuk skil memasak kalian tu. Mana tau, ada jejaka yang terpikat.  Para teruna pulak, mana yang pandai masak tu, try la. Mana tau, ada pulak anak dara yang terpikat. Peewit !

Masih tidak faham atau masih ragu ragu ? Pi singgah sat kat blog Abang Joe, banyak info yang lebih detail disana. Oh ya, temanya adalah Unlocking the secret of your childhood memories. So, rahsia masa aku kecil dulu aku nak jadi Batman. Maybe aku akan pakai costume Batman. Haha.







14 comments:

joegrimjow said...

nanti lari org tgok custume tu kat ptrajaya
huhu

Mah@mahu said...

Rasa pergi kot apa2 jumpa kat sana ok..
nak bawa makanan heheheheh...

RafikJahat said...

@joegrimjow

tak lari kot Joe, sebab semua sayang Batman. hahaha.

RafikJahat said...

@Mah@mahu

baik, kalau jumpa tegur la. saya pemalu orangnya. hahaha.

Hazzy Ishak said...

batgirl tak sabar nak jumpa batman.HAHA

RafikJahat said...

@Hazzy Ishak

samalah Batgirl. :D

Nur Hidayah Yahya said...

wah !! takutnya nak jumpa rafikjahat...!
batman keluar malam2 la rafikjahat...
gathering kita siang2.. hhehehe..

nur hidayah isa said...

yay dpt jumpe batman secara real..hahahaha

rammyd said...

alaaa... kat penang.. ta bley pegi.. huhu T.T

Mohd Sukur Ibrahim said...

http://mohdsukuribrahim.blogspot.com/2010/07/promosi-gathering-gengblogger-di.html

Ery Farieha said...

wohoho
jumpe di sane
;)
woahh ade batman yerp?heheheh

tp malas la mo bawak bekal. kene g awal sbb partner handle pendaftaran lak. x smpt masak. wakakak~ (alasan)

RafikJahat said...

@Hidayah Isa

haha, kalau Batman jadi datang. :D

RafikJahat said...

@Rammyd

ohh, too bad. sokay, next time ada, lagi kot. hehe.

@Sukur

okay mates, thanks for the link. :)

@Ery

Batman ada kot. hehe. eleh, memang alasan, cakap je la malas nak masak. hehe.

zool said...

eh aku tak nampak pun org pakai custome batman tadi.. yang ada pun darkbatman pakai baju itam tulis perkataan batman..
apa pun selamat..