Wednesday, April 07, 2010

I'm a Loyar !

ahaa, hey hey. aku seorang Lawyer ? apakah ? yah ! memang benar, aku tipu. cam bodoh kan ? takpe, aku faham. apa yang coba aku sampaikan disini adalah, perasaan bekerja dikalangan Lawyer.


well, story mory bermula pada penghujung Disember 2009. Tuan Rashid Tasin, merangkap Boss juga merangkap Pakcik aku telah mengajak aku kerja di Firm beliau. yang pada ketika itu, aku memang jobless. huihui.


so, dengan berbekalkan "ZERO" pengetahuan berkenaan Law ni, aku decide untuk mencoba. menambah pengetahuan dan juga pengalaman kan ?


dan, aku pun mulakan karier sebagai seorang kerani di Firm tersebut pada awal Januari. selama 4 bulan aku kerja kat Firm ni, memang banyak yang aku belajar dan tahu pasal Law ni. nak diterangkan, memang tak dapek la jep. haha.


dan juga, aku nak tunjuk lah sedikit gambar masa "Long Call" Encik Kharip, iaitu salah seorang Lawyer baru kat Firm Rashid Tasin & Co ni. :D



Rashid Tasin & Co.


3 comments:

meera^da cute..*_* said...

ade lawyer ensem??? nak nak.

welcome to GB

raffly said...
This comment has been removed by the author.
raffly said...

saya lah orang nya. :)

terima kasih. :D