Thursday, April 22, 2010

[Panas!] Gambar blogger dieksploitasi !

Haah ! Tengok tajuk, cam gempak dan panas je kan ? Haha. Sorry, tajuk entry hanyalah rekaan semata mata. Sekadar rekaan dikala bosan, sebab aku berseorangan dioffice. Bos ada lah, tapi dia pun kat bilik dia. Staff yang lain, outstation. Haih, Bosan bosan.


Masa tengah syok ber"facebooking" tadi, kawanku si Nani ada buat picture dia yang didoodles. Demm, super funny lah. Bg aku lah kan. Hehe. Ya, dia buat pic tu pun sebab dia tengah stress kat office, dan itu lah cara dia mereleasekan tension dia. Aku pulak tengah bosan. So, aku pun suruh lah dia buatkan. Dan, diupload di FB, lalu dijadikan profile pic. Ini lah dia. :D






2 comments:

** a i l y ** said...

hahhaa notty betul siapa yang mendoodle sebegitu!

xRaafikx said...

haha. kawan i si Nani tu la. tengah bosan tu. haha. :D