Sunday, May 23, 2010

Flaming Steamboat


Flaming Steambot, yang terletak di Bandar Sunway, bersebelahan Sunway Pyramid. Sebuah restoran yang membuat servis semua korang boleh makan. Hehe. Aku tak pernah pegi pun. Tau pasal tempat ni pun, kawan aku yang bgtau, sebab semalam dia pegi dating dengan BF dia. Hehe. Tapi memang meriah. Dengan harga RM20.90++ untuk Adult dan RM8.90++ untuk Children (4 to 10 years old), dan akan buka dari 5 petang ke 12 tengah malam setiap hari dan  macam macam benda yang boleh kita makan.








Tak ke meriah tu ? Banyak tu korang boleh makan. Haih, kenyang sampai ke esok la kot. Haha. Kalau untuk seating pulak, memang selesa. Sebab ada indoor area dengan smoking area.



Cantik kan ? Untuk keterangan lanjut, layari Flaming Steamboat. Memang rocks lah !

4 comments:

❤ ~ * cik aidacomei * ~ ❤ said...

teringinnya nak makan steambot...macam best je..

xRaafikx said...

best oh. try la. memang best. nikmat sangat. :D

amar haziq said...

saya pernah makan kat flamming..
okey lah boleh tahan..
tapi kena dtg awal..xpun booking meja siap2..
sbb rmai org;)


jenguk2lah blog saya k;)
http://amarhaziq-ceritasaya.blogspot.com/

xRaafikx said...

oh. camtu eh ? terima kasih for the info. kena try nanti ni. :)