Wednesday, May 26, 2010

Jeritan Gadis Melampau


Credit to Google


Pernah dengar gadis cantik menjerit ? Dengan iringan musik bingit yang memecahkan gengendang telinga ? Tak pernah ? Bagus, I like. Kat sini aku nak share dengan korang beberapa video clip band band kegemaran aku. 


Aku rasa kalau korang tengok, korang mesti akan pikir, "Gila betul, macam ni pun boleh buat lagu ke ? Pesal suka sangat nak nyanyi macam ni ?" Well, itu lah yang dikatakan seni. Apa sahaja bunyi dan melodi boleh dijadikan satu musik. :)


Takpe, janji comment korang tu ikhlas dari hati ke dada. Haha.


Tengok tau, kalau tak suka comment, kalau suka comment. Mueh mueh.





Krysta Cameron - I Wrestled A Bear Once - Taste Like Kevin Bacon



Laura Nichol - Light This City - The Unwelcome Savior



Alissa White - The Agonist - Business Suits And Combat Boots



Angela Gossow - Arch Enemy - I Will Live Again

Layan ke tak ? Best kan ? Tak best ? Takpe, terima kasih kerana sudi menonton. :)

5 comments:

fideila said...

kalau dia punye jeritan sedap didengar takpe. tapi kalau jeritan dia sumbang maunye sakit telinga..huhuh

xRaafikx said...

itulah yang dinamakan unik tapi annoying. tapi saya sukaaa. :D

hudhud said...

alamak, nk tgk vid tp internet lembab la pulak. papehal kalau bab jerit2 sikit ni i suka paramore ah haha :P

xRaafikx said...

itu tak cukup ganas. ni lagi ganas. kena tgk tau. :)

Nasrul Hidayat said...

ni lah dinamakan pompuan sejati! i follow^^