Sunday, May 23, 2010

Terima Kasih Semua

The Devil Wears Prada - Credit to Google.


Yeah, betul apa. Aku rasa blog aku ni takde la secanggih dan sebagus blog yang lain. Aku rasa masih banyak yang perlu diperbaiki. Informasi dan artikel untuk dibuat entry masih dicari. Ye la, mesti nak update benda yang bagus kan, so baru la ramai yang akan singgah blog kita. Kalau tak, orang lain takkan nak singgah blog kita lagi. 


Kalau bab follow follow ni, aku bukan nak cakap besar. Aku sangat berterima kasih kepada blogger blogger yang sudi follow blog aku. Aku sangat menghargai korang. Aku akan cuba untuk update info yang terbaik untuk korang semua. Terima kasih kerna sudi menyokong aku.








Abang Sayang Semua !!

9 comments:

Sendra said...

wahh ramainya follower..tahniah!!selalulah menulis entry dan cari identiti menulis diri sendiri macamana..happy blogging yep~

xRaafikx said...

terima kasih Sendra. yeah, i will always remember that. thanks again. :)

Nur -al- Ain said...

hye raafix , tau tak aindh bertahun blog baru dpt 200 follower.. lmbt kan. heheee, ade yang br 2 bln blog dah 500+ follower.

tapi ain tak pernah keja follower tau. dulu ain tak pernah kisah pasal traffic pun. sekarang ni je teringin nk cabar diri dapatkan duit nuffnang. heheee.

tapi ikhlas ain ckp, follower ramai pun belum tentu mereke ikhlas nak bace, quality lg penting dr quantity ;) yang best kalau kite ikhlas follow org yang kite memang suke bace kisah dier ;)
baru la best kan.. ain follow org yang entry nye best dan menarik, supaye nnt mutu blog ain meningkat jgk kan..

dah macam nk buat new post plak dh ha.sory2!

ain dh link raafix kat bloglist ain ;)

happy blogging raafix,

xRaafikx said...

saya sokong kata kata Ain. kualiti lagi baik dari kuantiti. kalau follower ramai, tapi blog cam sampah pun, tak guna jugak kan.

thanks Ain. :D

zarith said...

tibe tibe nak menyampuk jugak.
haah..
betol kata ain tu.
setuju sgt.
hihi
:)

xRaafikx said...

setuju aje Zarith ni. eh, baru teringat kat you. hahahaha. :p

Aisya said...

uit..aisya xde pon..aisya sudah jadik follower echek raafik pe..kihkihkih..;p


p/s --> aisya ske dua2..follower n reader..!! lau xde follower..cmne diorg nak tau kte dh update entry..ye x..lebih bagus lau dpt follower yg prihatin..!! toink3..hik3..

samat malam..aisya nk tdooooooo

xRaafikx said...

haloh3, jangan merajuk ya. nanti saya letak untuk awak.

ya, benar belaka. follower tu sebagai satu dorongan untuk kita jadi yang terbaik. :D

'AQILAH said...

:) meulis untuk kepuasan..