Tuesday, July 13, 2010

Chelsea still looking for Fernando Torres




via Goal.Com.


Nampaknya Chelsea masih mahukan penyerang Espana @ Liverpool iaitu Fernando Torres, walaupun si Torres ni terinjured masa final World Cup v Belanda tempoh hari. Dengan tawaran 40 juta pound, tak mungkin Torres dapat tolak. Memandangkan keadaan nya yang agak merisaukan di Anfield.


The Lean Flikr



"Despite the injury problems 
Chelsea is still looking to bid 
for the 26-year-old and hope 
to take advantage of the doubts
 about his future at Liverpool to 
complete a deal for the Spaniard"

"Torres will be checked out by Spain’s 
medical team in Madrid on Tuesday, 
but it is expected that he will miss the beginning 
of the season after suffering his 
third major injury in less than a year."

Dengan kecederaan dia tu, dia tak dapat bermain untuk permulaan musim Premier League nanti. Takpe, boleh rehat puas puaskan. Hehe.

Lagi satu, Chelsea juga ada mencari jalan alternatifnya untuk mencari pemain lain sekiranya tidak dapat Torres untuk bermain dengan mereka.

Ura-ura ada mengatakan yang mereka mahukan striker sensasi lagi kontroversi dari Uruguay iaitu Luis Suarez, 23 tahun,  yang juga bermain untuk kelab Ajax.


"Suarez would be available for half the £50 million 
Chelsea are prepared to pay for the Spaniard 
and has recently expressed a desire to 
come to the Premier League this summer."



Kita tunggu sahajalah, apakah jawapan yang akan diberikan oleh diorang ni. Moga moga transfer ni jadi, dan Chelsea akan lebih mantap dari season lepas. :)

3 comments:

Hazzy Ishak said...

bola bola bola...
tak ada apa nak dicakapkan pasal bola.
hehe

KITA said...

torres kaaa...lupaka ajerrr..kekeke

http://duniabolaaku.blogspot.com

RafikJahat said...

@Hazzy

tak minat, diam. haha.

@Kita

rumours. tunggu aje jawapannya nanti. :)