Wednesday, July 21, 2010

The Sorcerer's Apprentice

Amaran : Penggunaan Bahasa Inggeris dan Bahasa Rojak yang teruk, sorry.


P/s : Sumber dari Google.





Hello mello tello, how you doing people's ? Its been a long time, I've not updating my blog. Maybe some of you guys miss me. Hahaha.


Okay okay, straight to the topic. Going to bubling about The Sorcerer's Apprentice movie. This movie is going to be showing tomorrow. But, I've watched this movie, last night at One Utama. Thanks to Nuffnang, a very big thanks to Cik Huda Hud Hud, and also Nani, yang sanggup teman saya pergi nonton. Sayang awak. 


Act, Cik Huda yang dapat the tickets from Nuffnang. She cant make it to the showing, and she gave it to me. And, I'm just take it, cuz I'm not doing anything last night, so I asked Nani  to watched along this movie.


What an awesome movie. Aku bagi 4 daripada 5 bintang. Sebab cerita dia agak straight forward. Tapi best. Its not so hard to understand it. Cerita yang ada unsur Comedy, Action, Romance. Memang best. Pelakon-pelakon dia pun, memang terkenal la. Famous enough, for sure you guys know.


Nicolas Cage as Balthazar Blake - The Master

Jay Baruchel as Dave Stutler - The Apprentice

Alfred Molina as Maxim Horvath - The Villain

Teresa Palmer as Becky - The Girl

Here is some of the summary for this movie.


"Balthazar Blake (Nicolas Cage) is a master sorcerer in modern-day Manhattan
trying to defend the city from his arch-nemesis, Maxim Horvath (Alfred Molina).
Balthazar can't do it alone, so he recruits Dave Stutler (Jay Baruchel),
a seemingly average guy who demonstrates hidden potential, as his reluctant protégé.
The sorcerer gives his unwilling accomplice a crash course in the art and science of magic,
and together, these unlikely partners work to stop the forces of darkness.
It'll take all the courage Dave can muster to survive his training,
save the city and get the girl as he becomes The Sorcerer's Apprentice."
                                                                                                   Summary from IMDB.



**Faham apa yang saya cuba jelaskan ? Tak faham, takpe. Esok cerita ni dah keluar kat pawagam. Pergi lah tengok. Must watched MOVIE. WORD.


6 comments:

Hazzy Ishak said...

tak pencen lagi rupanya si nicholas cage ni ye. suka dia belakon dalam con air.
wowottt!

Ery Farieha said...

woh
ko ke yg dpt tiket dr Huda tu?
ngeh3. beruntung ko.

Bhm Nani said...

saya bagi 3 bintang je walaupun ada Monica Belluci. wakakakaka.

RafikJahat said...

@Hazzy : manade pencen lagi. all time fav actor tu. :)

@Ery : Yeah, aku lah orang nya. terima kasih kepada dia. :)

@Nani : 3 bintang ? nape tak 5 ? ala, part monica tu pun sekejap je kot.

fndrocka said...

ek...review lagi dalam...nak tengok ni

RafikJahat said...

oh, cannot. kena tengok sendiri. aku hanya bagi pendapat, supaya korang ada semangat nak tengok. hehe.