Monday, November 22, 2010

DiGi BlackBerry Torch 9800 – Hot New Features

Oh my. Just receive an email from Nuffnang, tell me about this thing. Yeah, this thingy, about the new BlackBerry Torch 9800 specially brought to you by Digi. Dengan slogan Digi iaitu "Always The Smarter Choice", aku nak beritahu kenapa BlackBerry Torch 9800 ni akan membuat hidup aku bertambah hangat. Hehe.




Yeah, dengan kapasiti memory yang besar kini aku tak perlu risau lagi. Aku boleh upload masuk lagu kedalam BB Torch ni seberapa banyak yang aku mahu. Termasuk lah gambar, dan video. 


5 MP camera, cukup bagi aku untuk mengambil gambar dan juga merakam video. Puas hati dah ni.



Memudahkan lagi untuk aku berhubung bersama teman lain di Facebook, Twitter atau Blog. Mampu update dengan semua network dengan hanya single post. Juga memudahkan aku untuk browse internet sebab aku boleh bookmark mana mana site yang aku suka. Mudah dan cool kan ?

Antara features lain yang ada adalah :-


GPS - Yeah, aku memang perlukan GPS, sebab aku selalu sesat. Haha. Touchscreen, dan juga QWERTY - 2 dalam 1 memang memudahkan untuk typing dan juga navogation. Wi-Fi juga ada sekali ye. Juga mampu support 3G/Edge/GPRS.

Dapatkan Blackberry Torch 9800 dari Digi. Sebab murah, semua orang mampu memilikinya. Dengan Digi Smart Plan, korang boleh memiliki Blackberry Torch 9800 dengan hanya RM1,499. Ni sebab, kenapa ia murah:-

Surf SMART – Monthly Internet Unlimited plan for only RM 68
Call SMART – No minimum call usage
Save SMART – 100% rebate on the Internet Unlimited plan (terms & conditions apply)
Roam SMART – Unlimited data roaming for only RM 36 a day

See, I've told you right ? It's easy to get and also cheap. So, apa lagi. Dapatkan BlackBerry Torch 9800 anda sekarang !

P/s: Sumber diambil dari US.BlackBerry.com

6 comments:

dumbo . said...

I WANT IT :'( huhu , * hehe

RaafikJahat said...

Go and get your own one. :p

dumbo . said...

alaaaa , belanjaa aa :P HAHA

RaafikJahat said...

Nanti i dah dapat gaji, i belanja you BlueBerry aje lah. Hahaha.

dumbo . said...

ahha , BLUEBERRY CHEESECAKE + MOCHA EXPRESSO = SR ehh ? HAHA :D

RaafikJahat said...

Amboi, demand betui naaa. Pakai duit sendiri je la. Haha. :p