Saturday, December 11, 2010

BlogLarian


Semenjak dua menjak ni, aku asyik ternampak entry pasal BlogLarian ni. Aku tertanya-tanya, apa benda kah ini ? Rupa-rupanya, ia adalah satu blog dimana ia memudahkan lagi para blogger semua untuk berblogwalking. Memang senang, aku dah tengok kat blog dia. Kalau nak tau lebih lanjut, click kat gambar atas tu.

Saya suka berblogwalking kerana saya dapat jumpa pelbagai blog yang ada bermacam-macam cerita. Termasuklah blog yang cantik cantik, mengajar itu ini. Memang seronok berblogwalking.


Oh, aku kena tag 3 orang atau lebih. Jadi, aku nak tag 3 orang je lah. Siapakah dia yang bertuah itu.



Okay, kalau mahu tau lebih lanjut pergi jenguk kat blog ni. bacto.blogspot.com

6 comments:

Afiefah Safieni said...

baru ja join bloglarian ni tadi..
eh rafikbaik cepat2 la amik lesen..!!!!

RaafikJahat said...

i found it from your blog lah. :)

yeah, nanti i amek, secepat yang mungkin. :)

Afiefah Safieni said...

ohh realy??
ya Rafiqbaik mesti amek,kalau paling cepat ,esok la
^_^

RaafikJahat said...

Yeah, haha. Baik baik. Tengok camne. Hehe.

Amirrah Zawani said...

bloglarian.. jom join beramai2 :)

RaafikJahat said...

yeah, mari ! :)