Friday, December 10, 2010

Giveaway Domain dari Sumijelly & Sekilass


Hello mello kepada para pembaca sekalian. Disini saya nak hebahkan satu cerita, bukan cerita hantu dongeng tetapi cerita yang akan menggembirakan anda semua. :)


Aku telah menjumpai satu contest best dari blog Sumijelly. Contest yang aku nampak dari Facebook beliau. Jadi, tanpa segan silu aku nak join contest ni, dengan harapan aku boleh menang. Yakin boleh !


Apa yang menarik disini ialah, beliau ingin menghadiahkan satu domain secara percuma. Best kan ? Siapa yang tak nak Domain free ? Semua nak kan ? Kan ? Rugi tau siapa tak join. Ingin tahu bagaimana nak join Domain Giveaway ni ? Go to Sumijelly.com and check them out. :)


Aku ada fikirkan, kalau aku dapat Domain free ni aku ingat nak namakan Domain tu dengan nama raafikaziz.com. Korang rasa menarik tak ? Hehe. Dari dulu aku memang inginkan satu domain, yang pendek dan menarik, baru nampak professional sikit. Hehe. Contohnya, URL aku sekarang, raafixaziz.blogspot.com. Nak juga guna macam ni, raafikaziz.com. Semua orang memang inginkan domain sendiri, cuma mungkin tidak kesampaian sebab mungkin harganya agak mahal. Dan juga kurang pengetahuan pasal domain ni. Sama macam aku la.


Oh, aku kena tagged 3orang blogger yang lain. Hm, mari kita lihat siapa yang kena !Aku harapkan, aku dapat la Domain Giveaway ni dan ada domain sendiri.  Semoga impian aku tercapai. Amin.


Check this out ye. Sumijelly.com

1 comment:

Sumijelly said...

ok... done...
nantikan keputusan nya yek...

Sumijelly.com