Thursday, December 02, 2010

Perempuan suka lelaki berperut buncit dan botak

Sekadar hiasan

Short entry.


Hello readers, greetings. Terdengar topic yang dibincangkan pagi tadi kat radio HotFM, "Adakah lelaki buncit dan botak disukai wanita ?". Yeah, itu apa yang akan aku tulis hari ni.


Adakah semua perempuan suka lelaki yang buncit dan botak ? Berdasarkan apa yang aku dengar pagi tadi, 50-50. Ada yang suka dan tak. Bagi aku, perempuan memang suka lelaki berperut buncit kot. Sebab, kebanyakkan ex-gf aku (KEBANYAKKAN ?) hehe, suka sebab aku berperut buncit cuma tak botak je. Hehe.


Bak kata pendengar tadi, lelaki berperut buncit ni kaya, betul ke ? Aku kaya dengan budi bahasa je. Haha. Kalau bab botak pulak, aku tak pernah tau pulak. Tapi kebanyakkan lelaki botak yang aku nampak, semua ada gf lawa-lawa. Tu maknanya perempuan suka la tu. Hoho.


So, apa kata pembaca perempuan semua ? Adakah lelaki yang berperut buncit dan botak menjadi pilihan kamu semua ? :)

6 comments:

Hazzy Ishak said...

pengakuan ikhlas,

aku tak suka. kalau buncit sikit2 tu tak pe kot. kalau buncit cam santa claus tu aku susah nak terima.

HA HA HA

RaafikJahat said...

Mana la tau kan, kau suka lelaki yang macam santa clause tu. Hehe.

redbutterfly said...

tak suke!!!! buncit tak suke, botak pun lagi la tak suke! hahahaha..

RaafikJahat said...

dah tu, suka yang macam mana ? jangan memilih sangat. hehe.

Hazzy Ishak said...

aku suka yang tough je
HA HA HA

RaafikJahat said...

Wah, nak yang tough je. Aku tough, mesti kau suka. Hahahaha !