Thursday, April 22, 2010

Al- kisah dulu-dulu punya cerita

Pernah tak korang nonton cite kartun ? Mesti pernah kan ? Tapi apa yang nak aku tulis ni pasal cite kartun zaman 80-90'an. Mesti korang penah nonton kan ? Bila teringat balik, kartun-kartun tu la yang jadi peneman kita masa kecil dulu. Haha.


Ni antara cite kartun yang aku rindu nak nonton semula. Apakah kegemaran korang ?

Doraemon

Power Rangers

Thundercats

Voltron

Ninja Boy

Gaban

Transformers

Cybercops

Kesatria Baja Hitam

And the rest, aku dah lupa. Korang comment lah, apa lagi yg aku tak letak ni. ehe. :)

6 comments:

Hazzy Ishak said...

abang ku suka gila dgn kesatria baja hitam...
sampai tampal stiker kat dinding...
kah kah kah

ku suka ninja boyyyyy

xRaafikx said...

haha, sama lah aku dengan abg mu. :D

aku pun suka ninja boy, lagi2 karakter yang gumuk tu. :)

aNiss said...

alaaaa...
xde ker sailormoon????
"dgn kuasa bulan..akan menghukum mu!!!"
muahahhahahha...
:))

xRaafikx said...

hahahaha ! lupa lah nak letak sailormoon. takpe, next update, i letak. :)

ayaa alyy said...

betul tuh.sailor moon my feveret. hehe

xRaafikx said...

wah, ramai pulak yang minat Sailormoon eh. okay okay. nanti i update. :)