Sunday, April 25, 2010

I wanna be your Stalker

from Google

Pelik baca title entry ni ? Jangan pelik. Semua orang penah jadi stalker. Tipu lah kalau tak pernah kan ? Kenapa aku nak jadi stalker korang ? Kenapa aku suka stalk orang ? Maksud aku kat sini, bukan la jenis stalker yang melampau@pyscho tu. Ni yang jenis baik punya, tak kacau orang. Haha.

Jadi stalker ni best. Sebab kita boleh tau semua pasal seseorang@benda tu, tanpa pengetahuan mereka. Ehe. Lagipun aku nak jadi stalker yang baik, tak kacau korang. So, dalam diam aku tau pasal semua tu. Jangan takut nak kawan dengan aku, aku tak jahat dan aku tak baik. Kenal aku dulu, baru korang tau aku macam mana.

Lagipun aku buat semua ni, untuk pengetahuan aku. Yeke ? Haha. Entah lah, aku tak tau apa aku merepek. Ngeh. Kepada semua Blogger di Geng Blogger nantikan kehadiran aku di Blog korang, aku akan cuba jadi stalker terbaik korang, dan juga diseluruh Dunia. Hahaha.

Note : Sekadar madah, dari hati ke otak.

10 comments:

aNiss said...

aahhahahha....
kenal ker??
ouh..
lupe...
kite kn kawan...
:p

xRaafikx said...

boleh pulak lupa eh ? apa lah Aniss ni. hahaha. :p

jane said...

haahhahhaha

ade bbrapa follower aku rupenye selama ni jd stalker aku diam2 rupenyer ko tau

hahhaahhaah

terharu
hahhahaha

(^^)

NSA said...

NSA penah stalk sumone..sbb minat dia sngat2...heheee...
do follow me bck k at..
www.nsa-notsoamazing.blogspot.com
=)

redzMOSHibot said...

chop! stalker same ke dengan tabiat kite yang saje suke2 tgk profile, blog org tuh. bkn nak buat ape pn. saje nk tgk2. boring. kategori stalker jugak ke? :)

xRaafikx said...

yeah. tu kira stalker tahap 5. stalker yang baik, tak kacau orang. haha.

redzMOSHibot said...

ahhh, OMG. tak sangke saye stalker. tapi stalker yg baik kn. okay lah tuuuu. hahaha

xRaafikx said...

hahahaha. bagus. jangan dok jadi stalker yang kacau orang, tak elok untuk kesihatan. :p

redzMOSHibot said...

stalker yg kacau hidup org mcmane? maaflah saya budak baru tahu saya ni stalker. selame ni tak tahu. hahah

xRaafikx said...

hahahaha. ye ye je kan. padahal dah tau. kalau jenis yang kacau orang tu, maybe yang menyusahkan orang tu. sampai orang tu nak kena berhenti kerja, pindah rumah, tukar nombor telefon. macam tu la kot. kalau nak tau lagi, baca entry baru pasal type of stalkers tu. :)