Saturday, April 24, 2010

Insomnia

Semasa aku buat entry ni, jam menunjukkan sudah pukul 4.33 a.m. Apa aku buat time macam ni ? Sepatutnya aku tido. Ya, aku nak tido. Tapi taboleh tido. Kalau lah ada Cik Aily teman, takpe lah jugak. Ehehe. Takpe lah, atleast aku ada rakan rakan blog yang lain untuk teman aku. Dan juga sempat update entry yang tak seberapa ni. Ngantok ngantok. Kalau nak cuba tido, aku boleh cuba kaedah kaedah ni kot. :D






2 comments:

redzMOSHibot said...

insomnia sucksss! i had it once. dulu lahh. seksaaaa betul kn. my advice to you, drink a glass of milk (tak kira panas ke sejuk) before tido. bace doa. insyaALLAH bleh kuttt :)

xRaafikx said...

ouh, ingatkan i sorang je. ehe. jyeah, sangat la seksa. haihhh. oh, oritey. thanks for the info. :D