Wednesday, July 07, 2010

And the award goes tooooo




Award ketiga aku dapat, terima kasih kepada Cik SesunggutCute aka Uchi sebab anugerahkan saya award ni. Award FriendlyVisitors katanya. Friendly ke aku ? Ntah la, korang je yang dapat menilai aku. :)



Oleh kerana award ini, aku perlu lah tagged kan juga 10 bloggers lain yang Friendly juga. Siapa kah 10 bloggers itu ? Ini lah dia, KABOOOM !




Dah tau siapa 1- blogger tu semua ? Bagusss.
Sekarang aku kena buat 10 Backlinks pulak. Oh, cara bagus nak naikkan traffic. Check this out. :)





Sebelum letakkan link-link ni, delete dulu nama yang pertama, supaya nama yang berada ditempat kedua akan berada ditempat pertama, nama ditempat ketiga akan berada ditempat kedua dan seterusnya. Faham kan ? Pandaiiiiiinya ! Dan, nama korang pulak letakkan ditempat yang terakhir iaitu ditempat kesepuluh. Buat tu, biar adil dan saksama. Berani kerana benar !! Kalau buat betoi-betoi, jumlah backlinks yang korang dapat  camni lah.

Ketika posisi kamu 10, jumlah backlink = 1
Posisi 9, jumlah backlink = 5

Posisi 8, jumlah backlink = 25
Posisi 7, jumlah backlink = 125
Posisi 6, jumlah backlink = 625
Posisi 5, jumlah backlink = 3,125
Posisi 4, jumlah backlink = 15,625
Posisi 3, jumlah backlink = 78,125
Posisi 2, jumlah backlink = 390,625
Posisi 1, jumlah backlink = 1,953,125

Bagus kan ? So, apa lagi, penerima awards semua buat la apa yang patut ye. Kepada bloggers lain, try la Backlinks ni. Selamat mencuba. :)

8 comments:

Hazzy Ishak said...

tak paham la...

RafikJahat said...

@Hazzy Ishak take it slow, baca baik baik. boleh buat punya. :D

Miss Shizu said...

thanx for da award ya...

ninie_azriena said...

tanks 4 that award..
ty ninie wat yerk..(n_n)

RaMa2UnGU said...

thanks..nnt kite bt ek..

RafikJahat said...

@Miss Shizu

no problemo. :D
jangan lupa buat ye.

RafikJahat said...

@ninie_azriena

your welcome, jangan tak buat tau. :D

RafikJahat said...

@RaMa2UnGU

okay cik rerame. :D