Friday, October 08, 2010

Keyword Panas - Wooosh

Selamat pagi dan selamat hari Jumaat. Hari ni aku nak ceritakan berkenaan satu cerita. Cerita yang agak mengejutkan aku. Aku nak tanya korang, adakah BLOG aku ni macam WEB PORNO ? Atau adakah aku ada memaparkan gambar-gambar BOGEL perempuan dan lelaki ? Aku rasa takde. Tapi berdasarkan ni, aku jadi lagi pelik. 


Artisporno ? Wahh, hebat. Tak sangka, blog aku jadi site untuk porno artis. Hahahaha. Tapi, most of the keywords yang aku dapat berdasarkan artis PEREMPUAN yang aku jumpa masa FHM events last 2 weeks. Boleh baca kan nama nama yang ada dekat situ. Isu panas ni.

Disini link untuk gambar event FHM.

2 comments:

Hazzy Ishak said...

mantops!

RafikJahat said...

mantopskan ? gila ah. blog aku jadi laman PORN. hahaha.