Wednesday, December 15, 2010

Contract menjadi girlfriend

Mencari pasangan dengan cara contract. Yeah, hebat tak ? Mari cuba, mana tau best. Hahaha. Contract selama setahun, tapi tiada warranty lah. Sorry. Tapi kan, boleh terminated bila-bila masa sahaja, no worries. Aku serious ni. Aku dah terdesak nak gf. Marilah jadi gf aku. Aku seorang LOSER yang hebat. Aku pasti, korang akan puas hati !



Anda berminat ? Sila emailkan number telefon anda ye.
Terima kasih.

11 comments:

nadya e-man said...

mcm nie pun ada yek...hahaha...zaman dh moden...

RaafikJahat said...

Yeah, kena la ikut trend kan ? :)

Amirrah Zawani said...

hui.. zaman maju cari awek pun pakai internet saja.. haha!! :P

amirah said...

pergh...moden tul
eh cuba detail kan lagi kontract tu.hehe

fara said...

Bia betoi. aiyaa!

Afiefah Safieni said...

adehla..rafik rafik..macam ni pon boleh erk??!!

♥ ♥ ♥ ctiey ♥ ♥ ♥ said...

haha...

terbaek post neyh.
agk2 wa ade ciri2 gf lu tak?
haha



btw..

sila2 jenguk n mengikut disini ye..


http://owlkieranaa.blogspot.com/

tq~

aleen aiden said...

hahah.mcm ni pon boley ke?aiyak!

RaafikJahat said...

Kepada semua: Yeah, camne lagi kan cara nak cari gf ? Ni je la cara terakhir. Hehe.

ayaa alyy said...

kalo ader cmniee, pakat tak kawen lh semuaa :P hehe

RaafikJahat said...

Ayaa: Haha, tu la. Sebab main contract kan. Hehehe.